• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

New

1 På lager

iCare Coin massagestol

22 495,00 kr inkl. moms


Massagestol med møntindkast

- +

Massagestolen der betaler sig selv

Er du erhvervsdrivende der er på udkig efter en massagestol? Hvorfor så ikke købe en massagestol som betaler sig selv? Med denne iCare Coin massagestol får du muligheden for at din kommende massagestol betaler sig selv. Du bestemmer selv hvor meget en tur i massagestolen skal koste og hvor lang tid den skal vare, og dermed får du en ekstra indtægt til din forretning, hvad enten du driver en café, restaurant eller har egen klinik.

Denne type af massagestole er især særlig populær i fitnesscentre, svømmehaller og kantiner. Så længe du har gæster i din forretning, vil du også opleve at dine gæster benytter sig af din iCare Coin massagestol.


Hvis for eksempel en tur i massagestolen koster 20 kr. pr. gang og du i gennemsnit har 10 der prøver den på en uge, så vil du efter 1 år have tjent kr. 10.400. Dvs. at massagestolen efter 2 år har genereret en meromsætning på 20.800 kr. og dermed næsten tjent sig selv hjem.

Der er et brugervenlig indbygget betjeningspanel, med nogle automatiske programmer og nogle enkelt justeringsmuligheder hvad angår massagefunktioner og elevationspositioner. Betjeningspanelet på massagestolen er med vilje holdt meget simpel og ligetil så alle kan finde ud af at bruge den.

Med denne 3D massagestol får du

☑️ Nakkemassage
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Hoftemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt75 kg
Elforbrug230V, 110W
Farve(r)Sort
FjernbetjeningIndbygget med møntindkast
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri