• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Massagestole

Vores massagestole er af høj kvalitet og yder en fortrinlig massage. Vi tilbyder massagestole i kunstlæder og massagestole i ægte læder. Overvejer man at anskaffe sig en massagestol, bør man nok samtidig også overveje om man skal ofre dét ekstra og opgradere til en af læder fremfor kunstlæder. Læderstolene har det med at holde i mange flere år uden synlige tegn på brug eller slitage. 

Byt til en ny massagestol

En ekstra fordel ved at købe en massagestol i læder er, hvis du som kunde efter nogle år ønsker at opgradere din massagestol til en nyere og bedre model, så tager vi din gamle massagestol i bytte i en ny handel. 

Mange danske hjem og arbejdspladser har allerede glæde af vores massagestole, der lindrer smerter og skaber øget velvære. Var det også noget for dig?
Forneden kan du se, hvad vi tilbyder af massagestole.

Slap af med en massagestol fra WeCare4u

Det skal ingen hemmelighed være, at vi lever i en tid, hvor utrolig mange mennesker i et hidtil uset omfang går rundt og føler sig stresset. Hvad der ligger bag denne konklusion er en længere debat, men hos WeCare4u ved vi, hvad der kan gøres ved dette problem. Med en massagestol fra WeCare4u vil du få en massagestol, som er meget mere end blot en massagestol. Med en sådan stol, vil du nemlig have mulighed for at tage en kort omgang massage, når det passer i dit program. Dette vil gøre dig langt mere veloplagt i hverdagen, og du vil da forstå, hvorfor du har manglet en massagestol.

Hjælper på både krop og sjæl

Som ovenstående ytrer, så er en massagestol fra WeCare4u mere end bare en massagestol. Du vil med en sådan massagestol nemlig opleve en enorm gavnlig effekt, som positivt både påvirker krop og sind i flere dage. Massagestolen modvirker nemlig i høj grad et højt stressniveau. Når kroppen modtager massage, frigives der nemlig en masse dopamin samtidig med, at massage sænker niveauet af cortisol, som er et stresshormon. Dette kombineret er altså i høj grad med til at modvirke stress. Derfor kan en massagestol fra WeCare4u altså være den perfekte løsning til dig, som af og til har en stresset arbejdsdag, da et kvarter i stolen efter arbejde vil kvikke dig op og give dig fornyet energi samt højt humør. Foruden det psykiske aspekt, er massage ganske vist også yderst sundt for selve kroppen, da det både har en forbedrende effekt på blodtrykket, muskelsmerter og blodcirkulationen. Faktisk døjer en alt for høj del af den danske befolkning med højt blodtryk og dårlig blodcirkulation, hvilket til dels er et udtryk for, at vi er for stressede.

Ovenstående kombineret vil altså derfor være en god måde, hvorpå dette kan modvirkes, og massage kan altså med andre ord være medvirkende til, at du vil opnå et langt større overskud i din hverdag. Både når der snakkes om den fysiske, men i særdeleshed også den psykiske del.

Slidstærkt design som passer i alle hjem

Mange mennesker synes, at det kan se en anelse voldsomt ud med en massagestol i hjemmet. Massagestole kan ofte komme til at virke lidt store og klodsede, hvorfor det oftest er pænere med en lænestol end en massagestol. Dette er ikke tilfældet med en massagestol fra WeCare4u. Vi leverer design efter høje standarder, hvilket gør det muligt at få stolen til at passe ind i en hvilken som helst dagligstue. Hvad angår design, ser man tilmed tit, at massagestole lynhurtigt slides, hvilket kan give stolen et kedeligt udtryk. Hos WeCare4u tilbydes der massagestole betrukket med kunstlæder og ægte læder. Især sidstnævnte har en enorm holdbarhed, og du vil altså derfor ikke opleve at stolen krakelerer og bliver kedelig. Endnu en ekstra fordel som medfølger, hvis du vælger en massagestol fra WeCare4u i læder er, at du har mulighed for at bytte din gamle stol i en byttehandel. Vi tager nemlig din gamle stol i byt, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at opgradere til en ny og bedre model.

Massage efter eget behov

Et mere praktisk aspekt i forhold til massagestol er, at du med en massagestol kan få massage efter dit eget behov. Skal du have massage ved en massør, skal du først bestille tid, som passer for jer begge, og derefter skal du vente nogle dage, inden du kan få massagen.  Derudover er der transporttid til og fra massøren, hvilket hurtigt kan hive en time ud af dagen. Omvendt kan du med en massagestol sidde kl. 21 om aftenen foran fjernsynet med familien, mens du får en lindrende omgang massage.

Med en massagestol kan du altså få massage, så snart du har brug for det. Desuden kan det være en meget dyr affære, hvis du vælger at gå til en professionel massør. En massagestol medfører ganske vist nogle startomkostninger højere end, hvad én massagetid koster. Men derefter skal du altså ikke betale noget som helst for at få massage, hvis du vælger en massagestol. En massagestol kan tilmed udføre langt de fleste opgaver mindst lige så godt, som en professionel massør kan gøre det.

Massagestol til privat og erhverv

Der bliver lagt meget fokus på massagestolen som værende en løsning til hjemmet og altså dermed det private. Dog kan en massagestol fra WeCare4u også være en fantastisk løsning til alle typer virksomheder. Forestil dig, at du er ansat i en travl virksomhed, hvor stressniveauet af og til kan være en anelse højt. I en sådan situation, vil en massagestol fra WeCare4u være medvirkende til, at du og andre ansatte vil opleve langt mindre stress efter et kvarters massage. Forestil dig derfor også, at du er chef af den ene eller anden art i en tilsvarende type virksomhed. Da vil en af WeCare4u’s massagestole med enorm høj sandsynlighed være en win-win investering, da du ved en sådan investering med garanti vil opnå mere veloplagte og motiverede ansatte.

Alt i alt kan en massagestol fra WeCare4u altså være med til at dække alle tænkelige behov inden for massage. Den kan anvendes på arbejdspladsen, hvor 15 minutters massage til den enkelte medarbejder stensikkert vil medføre, at din arbejdsplads effektiviseres markant. Ligeledes vil selvsamme massagestol være en fremragende løsning til privaten. Døjer du eksempelvis med en muskellidelse som gør, at du jævnligt er nødsaget til at gå til massør, så vil en massagestol på lang sigt være en virkelig god investering, da den vil spare dig en helt masse penge i det lange løb. Står du ikke i en situation, hvor du jævnligt har et stort behov for massage, kan en massagestol fra WeCare4u alligevel være en god ide, da du vil opleve at en lille omgang massage efter en hård dag på arbejdet vil gøre, at du får en masse fornyet energi, og du er derfor klar på, hvad resten af dagen vil bringe.