• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Leverandør af massagestole siden 2006

I over 15 år har vi forhandlet massagestole til Hr. & Fru. Danmark, samt til det danske erhvervsliv. 
Det er efterhånden svært at finde en stor arbejdsplads, hvor personalet ikke har adgang til en massagestol fra WeCare4u.

Offentlige arbejdspladser som, børnehuse, sygehuse, psykiatriske afdelinger, plejecentre, skoler og andre kommunale afdelinger har virkelig investeret i deres personale i form af en massagestol gennem årene.

Det private erhvervsliv har også gennem de sidste 7-8 år justeret på deres personalegode i form af massageordninger. Den fysiske massageordning bliver mere og mere erstattet af massagestole, da det er langt mere effektive, og til gavn for flere af de ansatte, da massagen og tidspunktet for massagen typisk foregår på behandlerens præmisser.

Hvem køber massagestole?

Mange tror fejlagtigt at massagestole primært er forbeholdt store virksomheder. Men fordelingen af vores salg af massagestol, er faktisk omkring en 70/30 fordeling.
Det er hovedsageligt privatpersoner som vælger at investere i en massagestol til boligen og på den måde kan få gavn af daglig massage.
Her forneden har vi samlet nogle af vores privatkunders anmeldelser fra Trustpilot, som du kan vælge at læse nærmere.

Læs Habbos anmeldelse

Super service og produkter

Jeg døjer med ryg- og nakkeproblemer som mange andre kontoransatte og på trods af den gratis massageservice på arbejdspladsen. Tit og ofte kan jeg ikke få massageordningen til at hænge sammen med børnelogistikken og arbejdstiden som også skal passes.
Derfor har jeg købt en stol og et håndmassage apparat, hvilket jeg er meget glad for at have gjort. Begge produkter tager ordentlig fat, uden det gør ondt som nogle stole som insisterer på at massere ens knogler i stedet for musklerne.
Jeg kan ikke genkende det billede af manglende kvalitet som beskrives af andre brugere, jeg kan kun rose de produkter jeg har tilkøbt.

Slutteligt kan jeg ikke se at det er en kritik i 2012 at/hvis varene er produceret i Kina - det er en stor del af dagens forbrugerprodukter bl.a. Lenovo pc'er og Apple produkter?

Læs Trines anmeldelse

Vi købte både ny seng og massagestol

Vi købte både ny seng og massagestol. Alt er i top. Kvalitet, service og levering var bare lige som det skulle være. Det er ikke sidste gang jeg henvender mig der når nye møbler skal indkøbes. Og det er de sødeste mennesker man er i kontakt med. Professionelle, men meget menneskelige ansatte.

Læs Katjas anmeldelse

Kan klart anbefale Wecare4u til folk

Kan klart anbefale Wecare4u til folk

Super søde mennesker, man for kun en god oplevelse, når man besøger dem både på de forskellige messer, men også i deres showroom :)

Vi har haft kontakt til Jan og Pia en masse gange nu og det er altid det hele værd, de er altid glade og positive og giver et godt smil med på vejen, desuden har vi haft kontakt med ejeren Søren, som bestemt også er lige så venlig og i mødekommende som hans ansatte :)

Vi se bestemt INGEN grundt til at handle andre steder, kommer gladeligt igen!!! :)

Vi ses snart igen! :)

Læs Jespers anmeldelse

Et Homerun

Det er sådan det skal gøres !
En helt igennem god oplevelse. Venlig og kompetent købsoplevelse med Søren.
Levering og opstilling gik også fantastisk, endda dagen efter købet.
Vi fik meget mere end vi havde regnet med. Vi er uden tvivl fremtidige kunder.
Vi er 100% tilfredse med købet og Firmaet samt medarbejderne.
Jeg har ingen aktier i firmaet, er blot en tilfreds kunde.
Mange Tak til WeCare4U

Læs MR-Ejbys anmeldelse

Suveræn kundeservice og lækre produkter!

Suveræne produkter og fantastisk service!

Jeg er den heldige ejer af en fodmassage fra wecare4u som jeg bruger hver dag. Den er uden sammenligning den bedste fodmassage jeg har prøvet!
Nu prøver jeg så at tage skridtet og købe en massagestol - og selvom den ikke er købt endnu, så har kundeservicen været helt fantastisk. Selv efter lukketid har de været søde og behjælpelige med spørgsmål. Også selvom jeg måske havde lidt mange ????
Den service finder man ikke mange steder.

Nu ser jeg bare frem til at få fundet den rigtige stol og få den hjem hurtigst muligt ????

Men det korte af det lange er at jeg varmt kan anbefale wecare4u til alle der er på jagt efter lækre produkter og suveræn kundeservice!

Læs Lisbeths anmeldelse

Vi har på min arbejdsplads en…

Vi har på min arbejdsplads en massagestol fra Wecare4you og jeg elsker den. Før i tiden betalte jeg for at gå til massage men efter vi har fået den , behøver jeg det ikke :)
Super god vejledning ,hvis man kontakter deres sælger for spørgsmål angående stol og dens funktion

Har du spørgsmål?Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600