• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Mangler Jeres arbejdsplads et sted hvor I kan stresse af?

Så tilbyder vi Jeres virksomhed en prøveopsætning af en massagestol i 14 dage.
Det eneste I skal gøre, er at udfylde nedenstående kontaktoplysninger, og I vil blive kontaktet på førstkommende arbejdsdag

Udfyld nedenstående kontaktoplysninger, og du vil blive kontaktet på førstkommende arbejdsdag.

Prøv massagestol | arbejdsplads

Forebyg stress på arbejdspladsen med en massagestol

Som ejer af en travl og succesfuld virksomhed ved du, at dine medarbejdere er hjulene, som holder det hele i gang. Hjul skal dog smøres regelmæssigt, da de ellers blive træge og rustne. Som virksomhedsejer har du et medansvar for, at arbejdspladsen er et sundt og rart miljø for dine medarbejdere og kolleger. Med en massagestol fra WeCare4u øges velvære, sundhed og positivitet på arbejdspladsen, hvilket ultimativt vil føre til en sundere og mere effektiv virksomhed.

Mindsk smerter og spændinger

Mange timers hårdt arbejde kan sætte sine spor i muskler og led. Desværre oplever mange smerter og spændinger i kroppen på arbejdspladsen, især hvis de er stillesiddende i længere tid ad gangen. Spændingerne optræder hyppigst i ryggen, lænden og skuldrene, og ofte vil de dermed også forårsage hovedpine, negativitet og træthed. Dette er med til at skabe et usundt og ineffektivt arbejdsmiljø, som ikke gavner nogen. En god løsning på dette problem er at købe eller leje en massagestol fra WeCare4u. Massage fra massagestolen gavner både krop og sind ved at øge blodcirkulationen og løsne spændte muskler og led. Dermed lindres smerter og forebygges depression, angst og stress. Niveauet af stresshormoner mindskes nemlig, hvilket vil have positive effekter på immunforsvaret.

Sunde medarbejdere giver en sund virksomhed

Der er masser af fordele ved at skaffe en massagestol til arbejdspladsen, som medarbejderne frit kan benytte i deres pauser. Placér blot massagestolen i et roligt hjørne i et fællesrum, hvor den er nemt tilgængelig. Eftersom medarbejdernes sundhed og velvære øges, vil det skabe positive effekter for virksomheden. Medarbejdere uden smerter og spændinger vil kunne arbejde langt mere effektivt, og samtidig vil tilfredsheden i arbejdsmiljøet stige. Efter en pause med et besøg i massagestolen vil medarbejderne få fornyet energi til at fortsætte og forbedre arbejdet. Med en massagestol fra WeCare4u får du altså dermed en sundere og mere succesfuld og effektiv virksomhed med tilfredse medarbejdere.

Prøv en massagestol i 14 dage

WeCare4u tilbyder et stort udvalg af effektive massagestole i forskellige typer og prislejer. Alle vores produkter er af høj kvalitet, så du får mest muligt for pengene. Vores massagestole giver derfor en eminent massage, som kun vil skabe glæde, afslapning og tilfredshed. Hvis du ikke er på udkig efter et køb, kan du leje en lækker massagestol hos os fra kun 599 kr. om måneden alt efter modeltype.

Overvejer du stadig, om en massagestol er den rette løsning for netop din virksomhed? Hos WeCare4u tilbyder vi en prøveopsætning af en massagestol i 14 dage, så du og dine medarbejdere kan vurdere, om det er noget for jer. Samtidig vil vores konsulent ved opsætningen give jer en grundig gennemgang af stolens funktioner, så I kan opleve den i alle dens aspekter. Sæt dig godt til rette og nyd massagestolens fokus på skuldre, nakke, ryg, lænd, balder, lægmuskler og hofter, alt efter hvilken type du har valgt. Stolens funktioner kan indstilles efter behov, så du bestemmer helt selv, hvordan du vil have din massage. God fornøjelse!