• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Fortrydelsesret

Forbrugeren har – i henhold til Forbrugeraftaleloven – 14 dages fortrydelsesret ved køb foretaget via vores webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis fortrydelsesretten ønskes ibrugtaget, er det kundens ansvar at kontakte WeCare4u Danmark A/S inden udgangen af 14 dage begyndende fra leveringsdagen og kunden betaler selv for returforsendelsen.

Du kan sende en mail til mail@wecare4u.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

I tilfælde af ønske om returnering af varer, opfordres endvidere, at kunden kontakter WeCare4u Danmark A/S inden returnering, så ekspeditionen kan foretages hurtigere. 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Massagestole, senge, sofaer og andre større produkter som vejer mere end 35 kg. eller har en størrelse der overstiger 300 cm når man måler længde og omkreds på pakken og lægger de to tal sammen. 

I tilfælde hvor varen ikke kan sendes pr. post, aftales afhentning med WeCare4u Danmark A/S. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 3500 kr. Alt afhængig af udgifter i forbindelse med transportomkostninger, om der er behov for 2 ansatte til evt. at bære en massagestol ned til stueplan, eller om der er tale om en simpel afhentning ved en kantsten.
Alternativt kan forbrugeren efter aftale med WeCare4u Danmark A/S også selv aftale returnering med et fragtfirma, dog er det på kundens eget ansvar indtil varen når WeCare4u Danmark A/S adresse.   

WeCare4u Danmark A/S garanterer i øvrigt, at kunden aldrig kan stilles ringere end købeloven og anden forbrugerlovgivning sikrer. 


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:

WeCare4u Danmark A/S
Kærup Parkvej 11
4100, Ringsted
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.