• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Velkommen til WeCare4U

Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til WeCare4u A/S. Jeg byder velkommen i en hverdag hvor ambitioner og perfektion er nøgleordene.

WeCare4u A/S er en virksomhed etableret på baggrund af en samfundsskabt problemstilling. Verden ændrer sig konstant og mange mennesker er nødsaget til at løbe stærkere for at få hverdagen til at hænge sammen. Øgede forventninger og krav til ens præstationer på arbejdet, i hjemmet, i fritiden osv. presser os og skaber travlhed og stress - med en travl hverdag ser jeg tit én bestemt ting der bliver glemt:
Nemlig en selv.

Jeg har selv fundet min egen løsning, og denne løsning førte til ideen og skabelsen af WeCare4u A/S. Min vision blev at hjælpe folk, som glemmer at passe på sig selv. Al arbejde slider på kroppen og vi ser mange mennesker, som gennem tiden får dårlig ryg, dårlige ben, slid i nakken osv. En undersøgelse fra Videncenter for Arbejdsmiljø viser, at hele 80 % af befolkningen i løbet af et par år får ondt i ryggen. En måde at forebygge skader og vedligeholde kroppen er massage, da massage løsner op og derefter styrker kroppen.

For mig er den ideelle massage en massage, som altid står til rådighed uanset tidspunkt og en massage, hvor jeg helt selv kan styre, hvor jeg har lyst til massage og i hvor lang tid. Massagestolen gør mig og min familie uafhængig og skaber en masse velvære. En perfekt løsning i en stresset og travl hverdag.

Mange leder efter en løsning på bedre velvære. Jeg har fundet min.

Søren Ciltik, direktør