• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Salgsetingelser


Om betingelserne

Disse betingelser gælder køb via WeCare4U A/S online webshop.

 

Sikkerhed

WeCare4U A/S gør brug af sikre betalingssystemer. Der bliver gjort brug af PayPal og Nets, der begge kan give kunden tryghed. Dvs. at WeCare4U A/S ikke har adgang til kundens kreditoplysninger. Ved direkte betaling, ved levering eller via bankoverførsel gælder de samme sikkerheds betingelser.

Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse. Oplysningerne er kun tilgængelige for betroede medarbejdere og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger (dvs. navn, adresse, og e-mail) deles ikke med tredje parter.

Betaling

WeCare4U A/S webshop, modtager alle almindelige brugte kreditkort, herunder dankort, Visa og Mastercard. Betalingen trækkes først fra din konto, når vi afsender varen.

WeCare4U A/S modtager desuden også betaling via bankoverførsel. 

Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på op til 100 kr. for forsinket betaling pr. betalingspåmindelse, dog maks. 3 gange, hvis I/du misligholder Jeres/din betalingspligt. Ved misligholdelse af det skyldige, vil der blive fremsendt et brev eller en email med opkrævning heraf. 

Priser

Priserne på webshoppen WeCare4U A/S er vejledende priser. WeCare4u A/S forbeholder sig dog retten til, at ændre priserne i forbindelse med prisjusteringerne, markedstilpasning, kampagner etc. Det er til enhver tid, prisen på det pågældende tidspunkt, hvorpå betalingen foretages, der gælder.

Reklamation og fortrydelsesret

WeCare4U A/S yder, fuld reklamationsret på 24 måneder, beregnet fra leveringsdagen.

WeCare4U A/S forpligtelser i denne sammenhæng er begrænset til mangler, da det skyldes fejl i materialer eller fremstilling og som opstår ved korrekt anvendelse. Forpligtelsen omfatter ikke mangler, som skyldes mangelfuld vedligeholdelse eller forkert brug fra kundens side, i strid med WeCare4U A/S instruktion eller ændringer, som foretaget uden WeCare4U A/S godkendelse. WeCare4U A/S forpligtelser omfatter ikke skader, som følge af usædvanligt brug eller overlast, ligesom de ikke omfatter normal slitage eller forringelse.

WeCare4U A/S kan forlange, at kunden returnerer varen med en redegørelse for manglen. WeCare4U A/S kan frit vælge mellem at foretage en ombytning, reparation eller ændring af leverede varer.

For reparationsarbejder og erstatningsdele inden for reklamationen gælder nærværende betingelser. Afhjælpning af manglen udføres indenfor normal arbejdstid. Forsendelsen til WeCare4U A/S sker på kundens regning og risiko, mens forsendelsen til kunden foregår på WeCare4U A/S regning, men kundens risiko. En reparation eller et service besøg hos kunden indenfor reklamationsret perioden er vederlagsfrit, hvis fejlen er forårsaget af produktets tilstand inden køb. Er fejlen selvforskyldt af kunden, kan WeCare4U A/S opkræve den til enhver tid, gældende takst for servicebesøg. Ligeledes opkræves kunden et gebyr for reparationen foretaget efter udløbet af reklamationsret perioden.

Opdager man en fejl/mangel og ønsker at gøre brug af reklamationsretten i denne forbindelse, er det kundens eget ansvar at rette henvendelse til WeCare4U A/S inden for rimelig tid. En rimelig tid i denne sammenhæng er 2 måneder efter, man har opdaget fejlen/manglen.

Kunden har – i henhold til købeloven – 14 dages fortrydelsesret ved køb foretaget via vores webshop. Hvis fortrydelsesretten ønskes ibrugtaget, er det kundens ansvar at kontakte WeCare4U A/S inden udgangen af 14 dage begyndende fra leveringsdagen. 

I tilfælde, hvor kunder ønsker at fortryde købet, tilbagebetales hele købsbeløbet til kunden. I tilfælde af ønske om returnering af varer, opfordres endvidere, at kunden kontakter WeCare4U A/S inden returnering, så ekspeditionen kan foretages hurtigere. 

WeCare4U A/S garantere i øvrigt, at kunden aldrig kan stilles ringere end købeloven og anden forbrugerlovgivning sikrer.

Levering

Levering af produktet behandles typisk på førstkommende hverdag efter ordreafgivelsen. Er der tale om et mindre produkt vil leveringen foregå via Post Danmark eller et andet fragtfirma.

Er der tale om en større vare (såsom massagestole, massageseng, elevationsseng eller lignende) vil WeCare4U A/S selv forestå leveringen, idet WeCare4U A/S tilbyder installation og instruktion ved leveringen. Ved køb af større varer kontakter WeCare4U A/S kunden via telefon, på førstkommende hverdag, for at aftale leveringstidspunkt, der passer med kundens kalender samt WeCare4U A/S køreruter. WeCare4U A/S vil typisk foretage leveringen inden for 2 uger (hvis det passer kundens kalender).

Ved køb af samtlige produkter kan kunden foretage betaling samtidig som ordreafgivelsen eller via bankoverførsel. Når betalingen er registreret hos WeCare4U A/S igangsættes leveringsproceduren.

Ved køb af større produkter (massagestole, massageseng, elevationsseng eller lignende) kan kunden vælge at betale ved leveringen. Ved leveringen kan betaling foretages via kreditkort, check eller kontant.

Ved køb af et mindre produkt, der skal sendes med Post Danmark eller et andet fragt firma, skal produktet og leveringen være betalt enten via hjemmesiden eller via bankoverførsel.

 

Modtagelse af varen

Efter afsendelse af varer med Post Danmark, vil varen være kunden i hænde senest 1-3 postdage (mandag-fredag) efter.

Bemærk dog, at ved køb af større varer (massagestol, massageseng, elevationsseng eller lignende), kan modtagelsestiden variere, alt efter det aftalte leveringstidspunkt med kunden. 

GDPR - gældende fra 25/05/2018

Personoplysninger

Som kunde hos wecare4u.dk registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse udsende nyhedsbreve løbende.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail, mail@wecare4u.dk