• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Besøg os i Ringsted

I takt med Wecare4u’s stigende succes flyttede vi i 2014 ind i vores nye domicil, der ligger lige ud til E20-motorvejen i Ringsted. Her råder vi over nogle fantastiske faciliteter, der under et og samme tag fungerer som en lagerdel, kontorfaciliteter samt en fysisk butik, hvor du kan komme og se nogle af de mange produkter, vi råder over. Den fysiske butik er et 702 m2 stort showroom. Her kan du finde en masse inspiration til indretning af dit eget hjem, og derudover er vores håb, at du finder din næste massagestol, seng eller andet møbel hos os. Nedenfor kan du læse, hvad vi kan tilbyde dig, hvis du besøger vores fysiske butik.

Butikkens åbningstider:

Alle hverdage: 08:00 - 16:00
Hvis vores åbningstider ikke passer Jer, kan i blot ringe og aftale et tidspunkt der pass

Oplev og prøv et væld af varer

I vores showroom kan du opleve og prøve et væld af varer. Her finder du alt lige fra massagestole til vores nye store møbel- og sengekollektion. Det kan være en stor fordel at komme i den fysiske butik og se på nogle af de produkter, der eventuelt allerede er faldet i din interesse på vores hjemmeside. Således får du et syn på, om produktet afspejler det indtryk, du har fået af det på vores hjemmeside. Du kan også besøge vores showroom uden at have besøgt vores hjemmeside tidligere og på den måde bevæge dig gennem vores mange kvadratmeter af møblement, imens du bliver inspireret af vores indretning og forhåbentlig finder dit nye drømmemøbel.

Fleksible åbningstider

Vi mener selv, at vi har fleksible åbningstider, der gør det muligt for alle at komme forbi, når det passer dem. Først og fremmest har vi åbent alle hverdage fra klokken 08-16.
Hvis vores åbningstider ikke passer til dig, så kan du blot skrive en mail eller ringe til os - så skal vi nok sørge for at åbne butikken, kun for dig.

Kunderne er det vigtigste

Hos Wecare4u er kundens tilfredshed det vigtigste. Derfor er du altid velkommen til at henvende dig til os, hvis noget ikke er, som det bør være. Dette gælder både i vores fysiske butik såvel som på vores hjemmeside. Derudover råder vi over Danmarks største leverandør, hvorfor vi har mulighed for levere et hav af møbler rundt til alle dele af Danmark på rekordtid. Hvis du har en gammel massagestol, du ønsker at opgradere til en ny, kan dette også realiseres i vores butik. Vi er åbne overfor at modtage din gamle massagestol og vurdere den med henblik på, at du ønsker at opgradere den til en af vores nye. 

Hos Wecare4u råder vi over nogle fantastiske faciliteter, og vi kan ikke vente med at tage imod dig. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig på bedste vis, og forhåbentligt tager du fra Ringsted med en fornyet inspiration til din bolig eller i bedste fald et splinternyt møbel.