• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Senge

Søvn er afgørende for din daglige trivsel. Hvis du ikke får nok søvn, bliver du gnaven og lettere irriteret. Du kan også få svært ved at koncentrere dig og huske ting. I sidste ende kan en mangelfuld søvn få alvorlige konsekvenser for dit helbred. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du vælger den rigtige seng, som passer til dig og din krop.

Køb den rigtige seng for dig 

Der findes dog ingen forudbestemte regler for, hvad der er en god seng. Vi er alle forskellige, og derfor har vi også forskellige krav til vores seng. Hos WeCare4U rådgiver vi altid ud fra netop dine specifikke behov, så du får en seng, som passer til dig. Vores sortiment byder derfor på et bredt udvalg af både senge, madrasser og sengebunde så du kan gå på opdagelse og finde netop dén seng, der opfylder dine behov. Vi har også en lang række elevationssenge, så du kan få den optimale komfort.

De mange typer af senge

En seng er en overordnet betegnelse for en bred vifte af forskellige typer af madrasser i kombination med andre madrasser, sengebunde og sengeben. Du har derfor en lang række ting, du skal afklare med dig selv og din partner, når du skal vælge en ny seng. Det første I skal have på plads er, om I skal have en enkeltseng eller en dobbeltseng. Dette valg styres i høj grad af, hvor sengen skal stå og hvem der skal bruge den, og det er derfor forholdsvis nemt at få afstemt. Derefter skal I afklare jer om, hvilken type seng passer bedst til jer. Her hjælper WeCare4U jer på vej.

Kontinentalsenge, elevationssenge og boxsmadrassæt er blot nogle af de mest populære typer af senge. Og selv når du har truffet en beslutning om, hvilken type seng skal stå i dit drømmesoveværelse, så har du stadig et hav af valg at skulle tage i forhold til opbygning, sammensætning, materialer og komfort. Der er derfor mange faktorer at overveje, når du går i gang med at lede efter ny seng. WeCare4U hjælper dig i din søgen. Vores sortiment byder på alle de sengetyper, du kan overveje, så du har de rette forudsætninger i dit sengekøb. Med os får du den bedste service og højeste ekspertise, så du kan få valgt den helt rigtige sengeløsning.

Pris og kvalitet: hvordan vælger man den rigtige seng?

Det kan være svært at gennemskue, hvad du får for pengene, når du tjekker priserne på senge. Hvordan hænger pris og kvalitet sammen? Er det virkelig rigtigt, at en dyr seng er så meget bedre end en lavprisseng? Kan sengens kvalitet retfærdiggøre det dyre prisskilt?

Hos WeCare4U arbejder vi for, at du kan få høj kvalitet for attraktive priser. Vores sortiment er nøje udvalgt, så du aldrig kommer til at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har også mere luksuriøse sengeløsninger, hvor du får den allerhøjeste kvalitet og komfort. På den måde kan du finde den rette sengeløsning til netop dit budget. Vores råd til dig er at sætte dig ind i vores forskellige sengeløsninger og deres egenskaber. Hermed kan du afstemme med netop dine behov for din næste seng. Hvis du tager kontakt til vores sengeeksperter, kan vi hjælpe dig sikkert igennem dit valg. WeCare4U giver dig professionel rådgivning, så du kan få din drømmeseng.