• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Massageprodukter

WeCare4u Danmark kan i dag prale af at være den største virksomhed i Danmark, der forhandler massagestole og andre massageprodukter. Alle vores produkter er i yderst høj kvalitet og design.

Massage til hverdagen

Mange af os kender til at have en stresset og travl hverdag. De fleste har oplevet engang imellem at være så trætte og udmattede, at selv den mest overskuelige dag føles som et maratonløb i mudder. Vi har rigeligt at se til, og vi glemmer helt os selv og vores velvære. Mange opnår som resultat deraf spændinger og smerter i kroppen. Noget der som ofte irriterer og gør hverdagen hård at komme igennem.

Men det behøver du ikke længere af spekulere på, for det er her vi kommer dig til undsætning. Med vores unikke kvalitetsprodukter skaber vi plads til et pusterum i den hektiske hverdag. Det er vigtigt, at du husker på, at både din krop og dit sind nogle gange har brug for en velfortjent pause, så du ikke uafbrudt kører i højeste gear. Det er der ingen motor, der kan holde til, heller ikke kroppens.

Det er de færreste, der kan sige nej til en god omgang massage. Hos WeCare4u har vi et udvalg af diverse massageprodukter til forskellige formål.

Ømme muskler og ingen i nærheden til at massere?

Vi kender det nok alle sammen godt. De fleste af os kunne med fordel bruge en god omgang massage i ny og næ på de udsatte og ømme muskler. Det er bare ikke altid, at de nærmeste eller massøren har tid eller mulighed for at yde den service. Og det kan være svært at give sig selv den helt rette massage. Og måske synes du heller ikke, at det er den mest optimale løsning. Massage forbindes for de fleste med afslapning, og afslapning er der ikke helt så meget af, hvis du skal trykke dig selv på læggen eller massere dine fødder for at opnå lindring.

Med vores massageprodukter slipper du for at massere dig selv. I stedet kan du blot læne dig tilbage og nyde den afslappende og forløsende massage. Vores brede udvalg af produkter gør det muligt at finde lige netop det produkt, der kan være med til at gøre din hverdag endnu bedre. Vi har produkter, der giver alt lige fra øjenmassage til lår- og fodmassage.

Sund fra top til tå

Måske har du et job, hvor den mere formelle påklædning er et must. Det betyder, at du hver eneste dag møder op i dine yderst elegante stiletter, trods du ved, at du om aften ender med at må ligge med benene oppe, fordi fødderne er godt trætte og ødelagte efter endnu en dag på tå. Er du en af dem, så ved du helt sikkert også, hvad fodmassage kan gøre. En virkelig god omgang fodmassage er noget nær paradis på jord. Men det handler ikke bare om, at det skal føles godt, det skal også afhjælpe dine smerter.

Løsningen til dig der døjer med problemer og uro i benene, kan være en af vores produkter, der giver en behagelig og smertelindrende fodmassage. Fodmassagen yder venepumpemassage, der er med til at forøge blodomløbet. Vores produkter giver massage under fødderne, der får dig til at slappe af og glemme alt om den hektiske hverdag, du lige er vendt hjem fra. Som noget helt nyt kan du købe vores iCare 7000 Fodmassage, der giver bankemassage under hælene. De mange hurtige stød den giver under hælene, kan mærkes helt op til knæene. Disse får dig til at slappe helt af.

Men faktisk kan en fodmassage også virke helbredende. Den kan virke mod hovedpine eller maveproblemer.

Fodmassage er også yderst velegnet til dig, der dyrker meget sport. Efter en hård fodboldkamp, en løbetur, eller anden fysisk sport er en god omgang massage altid på sin plads. Med vores iCare C30 kan du få massage under fødderne. Desuden kan du kan selv vælge, om du vil have massage på din læg eller dine lår. Med vores produkter har du mulighed for at indstille produktet, så det tilpasser sig dine behov. Dermed får du mest muligt ud af massagen og produktet.

Slip af med din hovedpine

Mere end 400.000 danskere lider af migræne. Måske er du en af de uheldige, der må lægge sig med dét, vi andre måske kan tro, bare er hovedpine, men som er meget mere end det. Migræne er ikke bare som en almindelig hovedpine, som vi alle sammen kender den. Et migræneanfald kan vare fra nogle timer og op til flere døgn.

Lider du af migræne, spændingshovedpine eller andet omkring dette område, kan øjenmassage være lige noget for dig. Med vores produkter til øjenmassage kan du nemt og hurtigt opleve afslappende massage omkring øjnene. Massagen hjælper med at lindre hovedpine og anstrengelse. Vores iCare10 har indbygget musikfunktion. Du kan derfor nyde nogle stille og rolige lyde, alt imens du blot slapper af og nyder massagen.  

Smerter som resultat af dårlig ergonomi

Hovedpine kan også opstå som resultat af dårlig ergonomi som for eksempel nakkesmerter, der fører til hovedpine.

Når vi snakker om smerter, der er forårsaget af dårlig ergonomi, er listen usædvanlig lang. Nakke- skuldersmerter, lændesmertre, underarmssmerter, hovedpine eller snurrende og sovende fornemmelser i fødderne. Listen er lang, og dette er blot et udpluk af de symptomer, der er på, at din krop er uhensigtsmæssigt belastet.

Smerterne kan opstå af forskellige årsager. Lændesmerter opbygges over tid. De kan opstå som konsekvens af manglende lændestøtte, hvis du sidder for statisk på kontorstolen eller går og står med overstrakte knæ. Med iCare30 lændemassage kan du nemt og hurtigt få massage på lænden. Massagepuden er udstyret med seks massagekugler, infrarød varmefunktion samt to forskellige massagerytmer, der tilsammen giver dig den mest optimale massage omkring lænden.

Er du en af dem, der har fået ondt i nakken eller skuldrene som resultat af et stillesiddende arbejde foran computeren, vil du med vores produkter nemt og hurtigt opleve afslappende massage omkring nakke og skuldre, samt flere steder på kroppen.

Med vores massageprodukter til lænden, nakken og skulderen kan du opnå lindring. Du vil hurtigt kunne mærke en forskel og blive fri for smerter.