• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Overvejer du at anskaffe dig en massagestol til dit hjem?

Vi giver dig hermed muligheden for at afprøve en af vores massagestole i dit eget hjem. Vi sender en konsulent hjem til dig med en prøveopsætning, så du både får rig lejlighed til at afprøve stolen, få en grundig gennemgang af funktionerne og vurdere om en massagestol passer ind i dit hjem. Vores konsulent er klar til at svare på alle spørgsmål.

Udfyld nedenstående kontaktoplysninger, og du vil blive kontaktet på førstkommende arbejdsdag.

Prøv massagestol | hjemmet

Prøv en stol derhjemme

Det kan være svært at forestille sig, om en bestemt massagestol passer ind i dit hjem, når du kun har set den på vores hjemmeside. Derfor giver vi dig nu muligheden for at få bestilt massagestolen hjem til din bolig, således at du kan se, om stolen virkelig er så perfekt, som den så ud til at være, da du så den på din computer. Der er en række gode grunde til at prøve stolen i dit eget hjem, før du foretager dig det endelige køb. Nogle af disse grunde har vi listet nedenfor.

Vi giver dig den bedste vejledning

Vi sender en af vores konsulenter sammen med massagestolen, når du skal afprøve, om den passer til dig og dit hjem. På den måde får du også en gennemgående vejledning i, hvordan stolen fungerer, en hjælp til at vurdere om stolen passer til dit hjem og så videre. Hvis ikke at stolen falder i din smag, tager vores konsulent den med igen, og du har fået en brugbar vejledning, der muligvis kan hjælpe dig med at vælge den rigtige massagestol næste gang.

Hvis du ikke tidligere har haft en massagestol

Er det første gang, at du skal købe en massagestol, vil det være en god idé at sikre dig, at du køber en stol, der passer lige præcis til dig. På samme tid kan vores konsulent hjælpe dig med at lære at bruge massagestolen på den måde, den er mest effektiv. Har du for eksempel spændinger et specifikt sted i kroppen, vil vores konsulent kunne give dig den rette vejledning i, hvordan og hvor lang tid du bør benytte dig af stolens forskellige funktioner. Hos Wecare4u går vi meget op i, at kunderne er fuldt ud tilfredse med produkterne, de køber. Den største sandsynlighed for at du bliver tilfreds med dit nye produkt er, at du benytter stolen på korrekt vis, og at du får lige nøjagtig den stol, der passer både til dig og din krop samt passer ind i dit hjems indretning.

Den fysiske kan ligge langt væk

Bor du for eksempel i Jylland, kan der være lang vej til Ringsted, hvor vores fysiske butik flyttede ind i 2014. Vi ønsker dog at være tilgængelige for hele landet, og derfor giver vi alle interesserede muligheden for at se stolen i virkeligheden før, at de foretager deres køb. Du finder den højeste kvalitet af massagestole hos os, og derfor skal du ikke snydes for at skaffe dig en fremtidig massagestol, der kan opfylde dine behov for en lang årrække, blot fordi at du befinder dig nogle timers kørsel fra den fysiske butik. Det er selvfølgelig også muligt for kunder, der bor tættere på den fysiske butik at prøve en af vores stole i eget hjem.

Synes du, at ovenstående lyder interessant for dig? I så fald skal du blot udfylde de ønskede kontaktoplysninger her på siden. Herefter vil du blive kontaktet på den førstkommende hverdag. Har du flere spørgsmål, kan du altid ringe til os på 28 10 06 00. For eksempel hvis du har yderligere spørgsmål til en specifik stol, inden du vælger, om du skal prøve den i dit eget hjem.