• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

New

5995 På lager

iCare 800 massagestol

33 995,00 kr inkl. moms


Massagestolen der klarer det den skal

Ønsker du en massagestol som kan tage fat og klare de hyppige og basale problemer med nakke og ryg? Så kan iCare 800 massagestolen klare opgaven.

Denne massagestol er 4. generation i rækken af iCare 800 modellerne og samtidig en af de oprindelige massagestole som blev forhandlet siden WeCare4u startede i 2006.

Der er dog sket noget siden og denne model har da også fået en overhaling hvad angår design, teknologi og indmaden omkring elektronikken.

Du får her virkelig en pålidelig massagestol, hvilket bør give dig en god fornemmelse i maven inden et køb.

Denne massagestol giver dig 6 forudindstillet massageprogrammer så du nemt og hurtigt kan sætte dig i massagestolen og påbegynde selve massagen.

Men ønsker du at gå i dybden med selve massagen og lave et massageprogram skræddersyet til dig og din krops behov, så er dette også muligt at gøre.

- +

Med denne massagestol får du

  • Nakkemassage
  • Rygmassage
  • Lændemassage
  • Sædemassage
  • Lægmassage
  • Musikprogram kan tilkøbes

Pålidelig massagestol med god siddekomfort

Med valg af denne massagestol vil du få en massagestol som klarer de basale. Hvis behovet for anskaffelse af en massagestol skyldes problemer omkring nakke- og rygområdet, så er denne iCare 800 et klogt valg.

Her betaler du ikke prisen på en masse funktioner som er overflødige set i forhold til hvor du realt har behov for at få massage.

Du får her 3. generation af den virkelige populære iCare 800 som virkelig har vist sig at være pålidelig og godt kørende.

Fokus på dine ben med venepumpemassage

Vigtigheden af læg massage og dermed venepumpemassage med denne iCare 700 skal virkelig opleves.

Dette er med til at blodets cirkulation bliver forbedret da blodet i årene bliver stimuleret. Det er især med til at forbygge rigtig mange lidelser og desuden giver det også en form af psykologisk og fysisk velvære.

Benstøtten kan justeres op og ned afhængig af hvor høj eller lav man er, så man hele tiden får den optimale venepumpemassage omkring benene.

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.

Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Rentefri delbetaling

Læs mere her

Har du spørgsmål?Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600

Teknisk info

StørrelseH: 112 cm B: 73 cm L: 125 cm
Vægt85 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort, brun og beige
FjernbetjeningDansks fjernbetjening
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri

Download