• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

New

6000 På lager

iCare 700, massagestol

23 196,00 kr inkl. moms

Ergonomisk massagestol med god siddekomfort

- +

Massagestolen der klarer de basale behov

Ønsker du en prisvenlig massagestol som kan tage fat og klare de mest basale behov, så er denne massagestol en virkelig god kandidat. Dette er tredje generation af en af de oprindelige WeCare4u massagestole, som virkelig har vist sig at være en arbejdshest. Det er nok en af de mest pålidelige massagestole på markedet, og dermed også en af de massagestole der kræver mindst i forhold service og vedligeholdelse.
Med denne iCare 700 massagestol i læder får du en nyere teknologi, nyere fjernbetjening med touchskærm, forbedringer på selve massagedelene og i sidste ende en forbedret oplevelse af massagen og massagestolen. 

Denne massagestole giver dig 6 forudindstillet massageprogrammer så du nemt og hurtigt kan sætte dig i massagestolen og påbegynde selve massagen. Men ønsker du at gå i dybden med selve massagen og lave et massageprogram skræddersyet til dig og din krops behov, så er dette også muligt at gøre. 

Synes du denne massagestol er noget for dig, men prisen måske er lidt for høj, så kan vi anbefale dig at kigge på samme model bare i kunstlæder fremfor ægte læder, da iCare 700 massagestolen i en kunstlæder udgave koster kr. 10.000 mindre. 
Dog vil vi dog altid anbefale en massagestol i ægte læder, da det simpelthen er det eneste materiale, som på sigt kan klare belastningerne og friktionerne mellem massagekuglerne og din ryg. Du vil nærmest ikke kunne slide din massagestol op. En massagestol i PU- eller kunstlæder kan også være fint, dog bør du efter 2-3 år forvente synlige tegn på slitage på din massagestol og der kan med højst sandsynlighed også være revner og krakeleringer på kunst/PU-læderet.
Videre til massagestolen i kunstlæder

Denne massagestol giver dig følgende

☑️️ Nakkemassage 
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt85 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort, brun og beige
BeklædningÆgte læder
FjernbetjeningDansksproget fjernbetjening med touch skærm
BrugermanualDansk brugermanual

Download

iCare 700 brugermanual

Brugermanual til iCare 700

Download (3.1M)