• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Used

1 På lager

Brugt 3D massagestol, iCare Dreamline, sort læder

26 000,00 kr inkl. moms


Brugt 3D massagestol, iCare Dreamline 
Kosmetisk stand: Middel

- +

Brugt massagestol som er nyserviceret og du får 2 års reklamation fra købsdatoen - dvs. skulle der ske noget med din brugte massagestol i løbet af de 2 år, så sender vi vores teknikere ud på din adresse, for at kigge nærmere på din brugte massagestol og løse problemet. 
Du skal derfor hverken frygte at købe brugt, eller frygte store omkostninger i forbindelse med service hvis der skulle ske din stol noget i de 2 første år.

Kan du leve med en brugt massagestol med få tegn på at den har været brugt, så er dette et fremragende køb. Du får nemlig rigtig meget massage og dermed værdi for dine penge med denne brugte massagestol - helt uden at skulle tænke på et stort værditab.

Denne brugte massagestol, iCare Dreamline har 4 forudindstillet programmer, så du med blot 2 tryk på fjernbetjeningen hurtigt kan komme i gang med din massage. 

Men skulle du ønske at gå i dybden med massagestolens funktionaliteter, så er der et hav af muligheder for at skræddersy dit eget program. Du kan for eksempel justere tempoet, justere hvor hårdt massagestolen skal massere eller fra- eller tilvælge bestemte massageområder.

Med denne brugte 3D massagestol får du

☑️️ Automatisk kropsscanning 
☑️ 3D massage
☑️ Vuggefunktion
☑️ Nakkemassage
☑️ Skuldermassage
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Hoftemassage
☑️ Armmassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage
☑️ Fodmassage
☑️ Zoneterapi

Vi garanterer, at din kommende brugte massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en brugt massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med din brugte massagestol, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en brugt massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt90 kg.
Elforbrug110W
Farve(r)Sort
BeklædningLæder
FjernbetjeningDansk fjernbetjening
BrugssporMiddel stand
BrugermanualDansk brugermanual

Download

iCare Dreamline brugermanual

Brugermanual til iCare Dreamline

Download (2.04M)