• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

OUTLET

Er du typen, som elsker høj kvalitet, men som samtidig gerne vil spare, der hvor spares kan? Så ved du også, at tilbudsjagten kan være en lang proces, som er svær at gennemskue. For at gøre det nemmere for dig, har WeCare4u samlet alle vores brugte massagestole ét sted. I vores Outlet finder du alle vores massagestole til nedsatte priser, så du nemt kan finde de gode køb!

Alle vores brugte produkter er nyserviceret og du får 2 års reklamation fra købsdatoen - dvs. skulle der ske noget med massagestolen i løbet af de 2 år, så sender vi vores teknikere ud på din adresse, for at kigge på stolen og løse problemet. Du skal derfor hverken frygte at købe brugt, eller frygte store omkostninger i forbindelse med service hvis der skulle ske din stol noget i de 2 første år.

Orienter dig i vores online outlet, og lad dig inspirere til møbler og boligtilbehør, som du kan pryde dit hjem med. Der er store besparelser på især massagestole, hvor du kan få den allerbedste komfort til de billigste penge.

WeCare4u Outlet giver dig de bedste tilbud på massagestole

Vi vil alle gerne købe vores varer til en god pris – men helst i høj kvalitet. Hos WeCare4u behøver du ikke at gå på kompromis. Vores generelle sortiment byder altid på top-kvalitet til konkurrencedygtige priser. Dertil byder vores Outlet på et skarpt udvalg af massagestole af højeste kvalitet, hvor besparelserne er uhørt høje. I vores Outlet finder du både hele løsninger for massagestole samt massagetilbehør. Hvad enten du er på udkig efter stort og nyt eller blot vil tilføje her og der, så er der altså noget for enhver smag.

Hos WeCare4u prioriterer vi vores sociale og miljømæssige ansvar ekstremt højt. Derfor består vores sortiment udelukkende af varer, hvor de produktionsmæssige forhold er i orden og godkendt. Dette gælder naturligvis også for vores tilbudsvarer, som du kan finde i vores Outlet. Hos WeCare4u kan du altså gøre en rigtig god handel - og du kan gøre det med god samvittighed.

Massagestole af højeste kvalitet

Massagestole fungerer forskelligt. De masserer forskelligt, og de opereres forskelligt. Deres opbygning og sammensætning er også forskellig. Det skyldes, at vi mennesker er forskellige – og netop derfor har vi valgt at have et varieret sortiment af massagestole og massagetilbehør. Ligeledes finder du i vores Outlet en bred vifte af produkter, som kan gå på tilbudsjagt efter.

Alle vores massagestole er udvalgt nøje, så vi sikrer den højeste kvalitet. Massagestolene i vores Outlet giver dig den højeste kvalitet til de bedste priser. Ved at kigge igennem vores udvalg af massagestole her på siden kan du læse mere om fordele og særlige specifikationer ved de enkelte modeller. Vores varer har alle forskellige specifikationer, og du kan derfor sikkert finde et produkt, som passer til dig.

Uanset om du køber som privatperson eller virksomhed, anbefaler vi, at du tager kontakt til os før dit køb. WeCare4u kan hjælpe dig med at finde den massagestol, der matcher lige netop dit behov. Under de forskellige produkter kan du læse mere om programmer og indstillinger på de forskellige modeller, men vi anbefaler dog samtidig, at du får personlig rådgivning, så du sikrer dig det rette køb. Hos WeCare4u er kunden den vigtigste, og vi lever for at give dig den bedste rådgivning og service. Med hjælp fra WeCare4u kan du føle dig sikker på, at din kommende massagestol opfylder dine krav og behov. I vores Outlet finder du den massagestol, du altid har drømt om – til en knivskarp pris.