• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Ønsker i også at dele jeres betalinger over flere budgetår?

Trænger Jeres nuværende massagestol til en udskiftning?

Er I blandt de mange offentlige arbejdspladser med en massagestol til rådighed?
Har I haft tanken om at udskifte den med en nyere model? 

Det kan lyde som en tung post - men det behøver det tilfældigvis ikke at være. Vi tager nemlig Jeres gamle massagestol i bytte og fratrækker værdien af den, fra den nye I køber.

Lyder det interessant, så kontakt os allerede i dag.

Køb i år & betal den over flere budgetår

Er der ikke tilstrækkeligt nok i budgetkassen for i år - så tilbyder vi Jer, at I kan få lov til at betale over flere budgetår.
Betalingen kan deles op i 5 forskellige budgetår, så første rate bliver betalt i 2023, anden rate bliver betalt i 2024, tredje rate bliver betalt i 2025 osv.

I afsnittet forneden giver vi et eksempel på, hvordan en eventuel købssituation kunne se ud.

Et eksempel på en købssituation

I dette afsnit, vil vi nævne hvordan en typisk handel kunne foregå, med en offentlig institution. 
I rigtig mange tilfælde, så har den pågældende institution en massagestol i forvejen, som de ønsker at opgradere. Det kunne f.eks. være en ældre model, som måske er 3-5 år gammel. 

De har udset sig en massagestol til kr. 35.000 eks. moms, men det kan være det er en del over deres budget. Men i mange tilfælde, så har deres 3-5 år gamle massagestol en værdi af 15.000 kr. eks. moms. 
Man får derfor en byttepris på: kr. 20.000 eks. moms - og det beløb kan man vælge at betale på en gang eller man kan vælge at dele det op i 2, 3, 4 eller 5 budgetår.

Et beløb på en massagestol, som i starten kunne se uoverskueligt ud, i forhold til den pågældende institutions budget og økonomi, vil derfor ikke længere være en uoverskuelig post.

Fordele med en massagestol

Massagestole kan udgøre en værdifuld tilføjelse til offentlige arbejdspladser som sygehuse, skoler, børnehaver og lignende, hvor medarbejderes velvære og arbejdsmiljø er af stor betydning. Introduktionen af massagestole som en del af personaleplejen kan bidrage til at skabe et sundere og mere behageligt arbejdsmiljø, samtidig med at det fremmer medarbejdernes fysiske og mentale velvære.

I sundhedssektoren, såsom på sygehuse, hvor personalet ofte arbejder under hektiske forhold og oplever høj stress, kan massagestole være en effektiv metode til at reducere spændinger og forbedre blodcirkulationen. Dette kan ikke kun medvirke til at mindske risikoen for arbejdsrelaterede lidelser, men det kan også forbedre medarbejdernes fokus og produktivitet.

På uddannelsesinstitutioner som skoler og børnehaver, hvor lærere og pædagoger ofte står over for krævende arbejdssituationer, kan en massagestol være et værdifuldt redskab til at lindre muskelspændinger og forbedre arbejdsglæden. Det kan også bidrage til at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og støttede.

Udover fordelene ved at forbedre det fysiske velvære kan massagestole også have positive virkninger på det psykiske helbred. Stressreducerende foranstaltninger som massage kan hjælpe medarbejderne med at tackle daglige udfordringer mere effektivt og skabe et mere harmonisk arbejdsmiljø.

Ved at tilbyde massagestole på offentlige arbejdspladser investerer man ikke kun i medarbejdernes sundhed og trivsel, men også i arbejdsmiljøet som helhed. Dette kan resultere i et lavere sygefravær, højere medarbejdertilfredshed og øget produktivitet. Ved at opdele omkostningerne over flere budgetår bliver det også mere overkommeligt for organisationer at implementere denne form for personalepleje og prioritere velvære som en integreret del af arbejdslivet.

Ved et køb hos os, får du tryghed

  • 15 års erfaring og Know-How gennem tiden
  • Erfaringen fra over 20.000 privat- og erhvervskunder
  • Massagestole i ægte læder som de eneste i Danmark
  • Landsdækkende serviceudkørsel af teknikere
  • Mulighed for at benytte sig af byt-til-nyt kampagne
  • Fysisk forretning ved E20 motorvejen ved Ringsted

Har du spørgsmål? 
Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600