Trivsel og sundhed på arbejdspladsen

Ansatte i en virksomhed, er enhver virksomheds vigtigste ressource. Derfor er det vigtigt at passe og pleje sine medarbejdere – hvilket er grunden til at firmamassage er meget populær blandt landets større virksomheder.

Det er her WeCare4u kommer ind i billedet – vi er Danmarks største leverandør af massagestole.
Vores stole er programmeret til forskellige typer af massage. Alt sammen for at lindre og forebygge lidelser samt skabe velvære. Og som noget helt nyt kan du skræddersy dine egne programmer og gemme dem til fremtidig brug.
At investere i en massagestol vil helt sikkert glæde Jeres ansatte og komme Jeres virksomhed til gavn, fordi ømme spændte muskler i skuldre og ryg, stiv nakke, træthed og hovedpine er noget vi alle bliver ramt af – og det kan hurtigt koste en sygedag eller to. Hvis du gerne vil investere i dit firma, bør I netop investere i Jeres ansatte. 

Flere undersøgelser viser, at det kan betale sig for både store og små virksomheder at tænke på de ansattes sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Ved hjælp af noget så simpelt som 15 minutters massage om dagen i en massagestol, vil øge moralen og tilfredsheden på den ansatte. Det vil desuden øge effektiviteten og mindske sygefraværet på den enkelte person. På den lange bane vil den investering virksomheden laver i en massagestol hurtigt tjene sig selv hjem igen. Så gør Jer selv den tjeneste og anskaf Jer en massagestol allerede i dag.

Massagestol på arbejdspladsen

Hvad er så fordelene ved en massagestol i forhold til en almindelig massør?

Først og fremmest er det prisen. Vi hos WeCare4u tilbyder jer muligheden for at leje/lease en massagestol fra blot 599 kr. pr. mdr.. I forhold til at hyre en privat massør til at komme og besøge jeres virksomhed vil det nok hurtigt koste i omegnen af 200 kr. pr. person. Det vil sige at hvis man er en virksomhed med 10 ansatte vil det koste Jer 2000 kr.. Hvorimod at massagestolen vil kunne lave det samme arbejde til blot 59,90 kr. pr. person. Endnu en fordel med massagestolen er, at den står til fri afbenyttelse hver eneste dag. Hvis vi antager, de 10 ansatte benytter sig af massagestolen 5 gange hver på en hel måned, så koster nu blot kun 11,98 kr. pr. behandling i massagestolen. Sådan kan man fortsætte regnestykket. Jo flere der benytter massagestolen, jo mere falder udgiften pr. behandling sammenlignet med traditionel massage udført af en massør, hvor prisen konstant vil være på 200 kr. pr. behandling. 

En massagestol bliver ikke træt som en almindelig massør og står til rådighed i alle døgnets timer.
Så spørger I nok Jer selv om en massagestol er ligeså god som en massør? Til det kan vi blot sige at 15 minutter i en massagestol svarer til ca. 45 minutters traditionel massage, og det bør absolut prøves!

Er I interesseret?

I kan som erhvervskunde købe en massagestol hos os eller leje/lease en fra 599 kr. pr. mdr.
Vi kommer med massagestolen, vi installerer den, og giver Jer en instruering over dens funktioner. Vi laver de servicer massagestolen kræver uden at I skal betale noget som helst andet end jeres faste aftalte ydelse.

Vi kan også tilbyde Jeres virksomhed en prøveopsætning af en massagestol i 14 dage. Det eneste I skal gøre er at udfylde kontaktoplysninger her og I vil blive kontaktet på førstkommende arbejdsdag.
I kan læse mere om aftalerne på vores hjemmeside her.