• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model
iCare 500 Massagestol (Kunstlæder) View larger

New

iCare 500 massagestol (kunstlæder)

15 995,00 kr inkl. moms


Fuldendt massagestol til den prisbevidste

- +

Den billigste massagestol i denne størelse

Er du ikke helt overbevist om at købe en af de bedre massagestole vi forhandler, så synes vi at du som udgangspunkt skal starte med denne iCare 500 massagestol. Det fornuftige ved denne billige massagestole er at du får noget der er langt bedre end det man kan finde i diverse byggemarkeder, uden at prisen stikker helt af. Samtidig sikrer du dig selv mod værditab i et begrænset omfang.
Så alt i alt må konklusionen være at du får en fornuftig og billig massagestol der kan klare de mest belastede områder på kroppen, som du kan prøve af i en periode - hvis du så finder ud af at det var noget for dig, men du ønsker noget der er bedre, så kan vi tilbyde dig som WeCare4u kunde, vores Byt-Til-Nyt kampagne. 
Det eneste du skal gøre er at finde den massagestol du ønsker og så kan du bruge din iCare 500 massagestol som en del af betalingen.

Denne massagestol i kunstlæder giver dig følgende

☑️️ Nakkemassage 
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage
☑️ Fodmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol i kunstlæder ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt75 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort
BeklædningKunstlæder
FjernbetjeningJa, engelsk sprog
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri