• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model
iCare Dreamline massagestol (Kunstlæder) View larger

New

999 På lager

iCare Dreamline 3D massagestol (kunstlæder)

27 596,00 kr inkl. moms

3D massagestol
Med bløde former

- +

Massagestolen som opfylder alle dine kriterier

Denne 1. generations 3D massagestol med automatisk kropsscanning, vil opfylde alle dine krav til hvad en massagestol skal kunne. Med dens elegante design, og dens 6 skjulte hjul nedenunder vil den være ideel og ikke mindst praktisk til dit hjem og din stue.

En massagestol i denne prisklasse bør altid købes i ægte læder fremfor kunstlæder. Ægte læder er det eneste som kan klare dét tryk og de friktioner som opstår mellem massagekuglerne og din ryg. Du vil med andre ord næsten ikke kunne slide læderet på din massagestol. Men hvis du derimod køber denne massagestol i kunstlæder, bør du forvente synlige tegn på slitage og krakeleringer på kunstlæderet efter 2-3 år.

Hvis det kosmetiske på en massagestol har en betydning for dig, anbefaler vi at du kigger på den samme massagestol, blot i ægte læder. 
Se lædermodel her

Denne 3D massagestol kommer med en brugervenlig fjernbetjening, hvor du hurtigt og nemt kan starte 1 af de 4 automatiske massageprogrammer med blot 2 tryk. Ønsker du derefter at justere og tilpasse massagen kan det nemt gøres med yderligere enkelte tryk.
Ønsker derimod at gå i dybden for at skræddersy dit eget program og dermed tilpasse massagen 100% til netop dig, så er dette selvfølgelig også muligt.

Denne 3D massagestol giver dig følgende

☑️️ Automatisk kropsscanning 
☑️ 3D massage
☑️ Vuggefunktion
☑️ Nakkemassage
☑️ Skuldermassage
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Hoftemassage
☑️ Armmassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage
☑️ Fodmassage
☑️ Zoneterapi

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt90 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort
BeklædningKunstlæder
FjernbetjeningDansksproget fjernbetjening med knapper
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri