• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

New

1 På lager

iCare 200 massagestol, UDSTILLINGSMODEL

10 396,00 kr inkl. moms

Køb en udstillingsmodel og spar penge. 

Vi har lige nu et begrænset antal udstillingsmodeller af denne massagestol, iCare 200.
Hvis du derfor er på udkig efter en af de bedste massagestole i denne størrelse på det danske marked, så er det bare om at slå til. 

Udstillingsmodellerne står næsten som helt nye og man skal virkelig kigge godt efter, for at se det er nogle massagestole som har været brugt på udstilling i to til tre weekender. 

Du kan læse mere om massagestolen, her forneden. 

Denne kampagnepris kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter, såsom byt-til-nyt kampagner og rabatkoder.

- +

Med denne massagestol får du

  • Nakkemassage
  • Rygmassage
  • Lændemassage
  • Hoftemassage
  • Baldemassage
  • Indbyggede bluetooth højttalere

Ønsker du en stol der har samme gode egenskaber til at massere den nedre del af ryggen, men samtidig også har behov for en rigtig skarp og god nakkemassage, som stadigvæk er i samme prisklasse? Så læs videre her:
SE ICARE 400

Stilrent design

Ønsker du en massagestol der ikke springer en i øjnene, men en massagestol der harmonerer med de andre møbler i dit hjem, så er iCare 200 massagestolen lige noget for dig.

Du får leveret en massagestol, der nok er en af verdens mest lette og praktiske af slagsen. Den vejer kun lige omkring de 25 kg. og med dens 2 skjulte hjul på bagenden, kan den nemt med en hånd tiltes tilbage, og køres frem og tilbage som man ønsker. Nemmere bliver det altså ikke at flytte en massagestol.

Iøvrigt får du også nogle indbyggede bluetooth højttalere i massagestolen som du nemt kan benytte via din smartphone, mens du får den massage du fortjener.

Smart betjening

Drømmer du om en massagestol, hvor betjeningen af denne ikke skal være en jungle at finde rundt i? 
Hvorfor så ikke se fordelene i en massagestol med indbygget betjeningspanel, hvor du nemt kan starte dit massageprogram med kun et tryk. 

Ønsker du så efterfølgende at lave finjusteringer, så er dette også muligt.
Alt dette kan du klare, uden at skulle have brugermanualer eller vejledninger frem. Betjeningspanelet er på dansk, med tilhørende led dioder som indikerer de valgte massagefunktioner.

Du kan roligt læne dig tilbage, og få den massage du altid har drømt om.

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.

Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Rentefri delbetaling

Læs mere her

Har du spørgsmål?Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600

Teknisk info

Vægt34
Elforbrug45W
Farve(r)Sort
BeklædningPU Læder
FjernbetjeningIndbygget, dansk
BrugermanualDansk

Download