• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model
iCare 800 Massagestol (Kunstlæder) View larger

New

998 På lager

iCare 800 massagestol (kunstlæder)

19 196,00 kr inkl. moms

Forkæl dig selv med en pålidelig massagestol med god siddekomfort

- +

Massagestolen i kunstlæder der klarer de basale behov

Ønsker du en massagestol som kan tage fat og klare de hyppige og basale problemer med nakke og ryg? Så kan iCare 800 massagestolen klare opgaven. Denne massagestol er tredje generation i rækken af iCare 800 modellerne og samtidig en af de oprindelige massagestole som blev forhandlet siden WeCare4u startede i 2006. Der er dog sket noget siden og denne model har da også fået en ordentlig overhaling hvad angår design, teknologi og indmaden omkring elektronikken.
iCare 800 massagestolen har vist sig at være en rigtig arbejdshest hvilket giver dig som kunde en tryghed i forhold til fremtidige udgifter forbundet med service og reparationer. Du får her virkelig en pålidelig massagestol, hvilket bør give dig en god fornemmelse i maven inden et køb.

Denne massagestol giver dig 6 forudindstillet massageprogrammer så du nemt og hurtigt kan sætte dig i massagestolen og påbegynde selve massagen. Men ønsker du at gå i dybden med selve massagen og lave et massageprogram skræddersyet til dig og din krops behov, så er dette også muligt at gøre. 

En massagestol i denne prisklasse bør altid købes i ægte læder fremfor kunstlæder. Ægte læder er det eneste som kan klare dét tryk og de friktioner som opstår mellem massagekuglerne og din ryg. Du vil med andre ord næsten ikke kunne slide læderet på din massagestol. Men hvis du derimod køber denne massagestol i kunstlæder, bør du forvente synlige tegn på slitage og krakeleringer på kunstlæderet efter 2-3 år.

Hvis det kosmetiske på en massagestol har en betydning for dig, anbefaler vi at du kigger på den samme massagestol, blot i ægte læder. 
Videre til massagestolen i ægte læder

Denne massagestol i kunstlæder giver dig følgende

☑️️ Nakkemassage 
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol i kunstlæder ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt85 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort
BeklædningKunstlæder
FjernbetjeningDansksproget fjernbetjening med touch skærm
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri