• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

New

21 På lager

iCare 100 massagestol

6 396,00 kr inkl. moms


Massagestolen du kan bruge i din have

Skal du ud og købe nye havestole? Hvorfor så ikke købe en massagestol som også kan bruges som en havestol?

Med denne massagestol kan du både nyde det gode vejr mens du får dig noget velfortjent massage. Forestil dig de lange sommeraftener ude på terrassen i rigtig godt selskab hvor du samtidig kan få noget velfortjent massage.

Yderligere kan du indstille massagestolen siddeposition som på samme måde som du sikkert kender fra diverse liggestole og strandstole.

- +

Med denne massagestol får du

  • Nakkemassage
  • Rygmassage
  • Lændemassage
  • Sædemassage
  • Infrarød varme

Massage ude i naturen

Kan du forestille dig at din have- eller campingstol kunne give massage? 
Det behøver du ikke længere at drømme om - det er nu muligt at købe en massagestol som ligner et havemøbel, som giver en fantastik god massage. 

Massagestolen som har et dedikeret fokuspunkt omkring nakken, giver nok et af de bedste nakkemassager når vi er i et prisleje som denne massagestol befinder sig i.

Vi kan ikke andet end at anbefale denne massagestol, eller som det i mindste, at man prøver den.

Kvalitetsbeklædning

Massagestolen kan både købes i en grå eller brun farve. Begge vil gå rigtig fint til de eksisterende møbler man har i forvejen, og vil helt sikker pynte enhver have eller terrasse.
 
Når havemøblerne og nu også massagestolen skal pakkes væk, når regnen kommer, kan denne massagestol klappes helt sammen. Det gør at den er nem og praktisk at flytte rundt, og så fylder den heller ikke særlig meget i skuret eller i campingvognen natten over.

Man kan selvfølgelig også bruge den indendørs. Så der er ingen grund til at kigge frem til næste sommer når vi er i de våde efterårs- og vintervejr.

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.

Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Rentefri delbetaling

Læs mere her

Har du spørgsmål?Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600

Teknisk info

Vægt21 kg.
Elforbrug48W
Farve(r)Brun & Grå
BeklædningStof
FjernbetjeningEngelsk fjernbetjening
BrugermanualDansk brugermanual

Download