• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model
iCare 700 Massagestol (Kunstlæder) View larger

New

999 På lager

iCare 700 massagestol (kunstlæder)

15 196,00 kr inkl. moms

Forkæl dig selv med en billig massagestol

- +

Massagestolen i kunstlæder der klarer de basale behov

Ønsker du en prisvenlig massagestol som kan tage fat og klare de mest basale behov, så er denne massagestol en virkelig god kandidat. Dette er tredje generation af en af de oprindelige WeCare4u massagestole, som virkelig har vist sig at være en arbejdshest. Det er nok en af de mest pålidelige massagestole på markedet, og dermed også en af de massagestole der kræver mindst i forhold service og vedligeholdelse.
Med denne iCare 700 massagestol i kunstlæder får du en nyere teknologi, nyere fjernbetjening med touchskærm, forbedringer på selve massagedelene og i sidste ende en forbedret oplevelse af massagen og massagestolen. 

Denne massagestole giver dig 6 forudindstillet massageprogrammer så du nemt og hurtigt kan sætte dig i massagestolen og påbegynde selve massagen. Men ønsker du at gå i dybden med selve massagen og lave et massageprogram skræddersyet til dig og din krops behov, så er dette også muligt at gøre. 

En massagestol i denne prisklasse bør altid købes i ægte læder fremfor kunstlæder. Ægte læder er det eneste som kan klare dét tryk og de friktioner som opstår mellem massagekuglerne og din ryg. Du vil med andre ord næsten ikke kunne slide læderet på din massagestol. Men hvis du derimod køber denne massagestol i kunstlæder, bør du forvente synlige tegn på slitage og krakeleringer på kunstlæderet efter 2-3 år.

Hvis det kosmetiske på en massagestol har en betydning for dig, anbefaler vi at du kigger på den samme massagestol, blot i ægte læder. 
Videre til massagestolen i ægte læder

Denne massagestol giver dig følgende

☑️️ Nakkemassage 
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt85 kg
Elforbrug230v, 110W
Farve(r)Sort
BeklædningKunstlæder
FjernbetjeningDansksproget fjernbetjening med touch skærm
VedligeholdelseStolen er vedligeholdelsesfri