• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

Used

1 På lager

iCare 200, Brugt model, Sort

6 400,00 kr inkl. moms

Brugt massagestol, iCare 200 
Kosmetisk stand: Over middel

- +

Denne model er et fremragende køb

Især hvis det er din første investering i en massagestol. Den fylder nemlig ikke særlig meget og vejer ca. kun 25 kg. Der er 2 skjulte hjul på bagsiden, så massagestolen nemt kan vippes bagover og køres væk, hvis man skulle få behov for ekstra plads til eksempelvis besøgende i ens dagligstue.

Denne massagestol har special designet L-massage, hvilket gør at massagen strækker sig over hele 88 cm, og kan massere lige fra skulderene til dine balder og baglår.
Hvis du kun har problemer med den nedre ryg, og det kun er derfor du er på udkig efter en massagestol, så er det denne massagestol du mangler. 
Den giver måske den bedste massage, på den nedre del af ryggen, af alle de massagestole der er på markedet. Du behøver derfor ikke en større og dyrere massagestol, hvis du kun leder efter en massagestol til at klare din problemer på den nedre del af ryggen.

Husk at hvis du har en massagestol fra WeCare4u, kan du altid bruge den som en del af betalingen, i en handel med en nyere massagestol.

Med denne (demo model) massagestol får du følgende

☑️ Nakkemassage
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Hoftemassage
☑️ Baldemassage
☑️ Indbyggede bluetooth højttalere

Vi garanterer, at din kommende brugte massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en brugt massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med din brugte massagestol, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en brugt massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt25 kg
Elforbrug220-240V, 45W
Farve(r)Sort
BeklædningPU læder
FjernbetjeningIndbygget betjeningspanel, på dansk
BrugssporStår nærmest som ny
BrugermanualDansk brugermanual

Download