• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model
Brugt i care 800, beige læder View larger

Used

2 På lager

Brugt massagestol, iCare 800, beige læder

7 200,00 kr inkl. moms


Brugt massagestol, iCare 800 
Kosmetisk stand: Middel

- +

Nyserviceret brugt massagestol i beige læder fra WeCare4u, som altid med 2 års reklamation fra købsdatoen. Du kan derfor roligt handle en brugt massagestol fra os, uden af frygte for eventuelle serviceregninger de første 2 år du har din brugte massagestol. Denne brugte massagestol minder utrolig meget om lillebrormodellen iCare 700 - den store forskel er i siddekomforten og selvfølgelig at man har valgt at gå med et læder design på armlænene.

Man kan se massagestolen har været brugt, men standen kategoriseres som middel stand, da der ikke er de store synlige ridser og skræmmer. 

Denne brugte og prisvenlige massagestol har 6 forudindstillede standard programmer, så du nemt kan komme i gang med massagen, uden at bruge for meget tid med fjernbetjeningen. Men ønsker du at gå i dybden med massagestolens funktionaliteter, så er der et hav af muligheder for at skræddersy dit eget program under manuelle funktioner. 

Med denne brugte massagestol får du

☑️ Nakkemassage
☑️ Skuldermassage
☑️ Rygmassage
☑️ Lændemassage
☑️ Sædemassage
☑️ Lægmassage


Desuden kan lægmassagen indstilles i forskellige længder, så den eksempelvis både passer til en der er 165 cm høj og til en der er 195 cm høj.

Vi garanterer, at din kommende brugte massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en brugt massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med din brugte massagestol, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en brugt massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag:
Tlf.: 28 100 600

Teknisk info

Vægt76 kg.
Elforbrug200W
Farve(r)Beige
BeklædningLæder
FjernbetjeningDansk
BrugssporMiddel stand
BrugermanualDansk brugermanual

Download

iCare 800 brugermanual

Brugermanual til iCare 800

Download (2.8M)