• Din tilfredshed tællerVores ambition er garanti på tilfredshed
  • Service og kundeserviceTestet af over 100.000 danskere
  • DK's største leverandørMassage til hele Danmark er top prioritet!
  • Byt til nyt ordning Opgrader din massagestol til en nyere model

818-30110031

Used

Brugt massagestol, iCare 800, Brun

8 000,00 kr inkl. moms


Lettere brugt mamassagestol 
Kosmetisk stand: Under middel

Nyserviceret brugt massagestol fra WeCare4u, som altid med 2 års reklamation fra købsdatoen. Du kan derfor roligt handle en brugt massagestol fra os, uden af frygte for eventuelle serviceregninger de første 2 år du har din brugte massagestol. 

Lettere brugt massagestol, med den nyeste teknologi og den nyeste generation af fjernbetjening. Betjeningen har aldrig været mere brugervenlig og let. Standen på denne brugte massagestol kategoriseres som over middel stand, da der næsten ikke er nogle synlige ridser og skræmmer. 

Denne brugte massagestol har 6 forudindstillede standard programmer, så du nemt kan komme i gang med massagen, uden at bruge for meget tid med fjernbetjeningen. Men ønsker du at gå i dybden med massagestolens funktionaliteter, så er der et hav af muligheder for at skræddersy dit eget program under manuelle funktioner.

- +

Med denne brugte massagestol får du

  • Nakkemassage
  • Skuldermassage
  • Rygmassage
  • Lændemassage
  • Sædemassage
  • Lægmassage

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.

Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparation- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Rentefri delbetaling

Læs mere her

Har du spørgsmål?Kontakt os allerede i dag

Tlf. 28 100 600

Teknisk info

Vægt85 kg.
Elforbrug110W
Farve(r)Brun
FjernbetjeningDansk
BrugssporUnder middel
BrugermanualDansk brugermanual

Download

iCare 800 brugermanual

Brugermanual til iCare 800

Download (2.8M)