Hvorfor ikke købe en massagestol som udstillingsmodel og spare helt op til 70%?

Vi skyder påskeudsalget i gang på vores massagestole d. 15. april til og med resten af april måned.

Kan vi derfor lokke Jer i butikken kan I lave en rigtig god handel på en massagestol.

Vores lager er nemlig fyldt med demo- og udstillingsmodeller.
De stole er lidt unikke og er ikke som resten af vores lagerbeholdning. De har nemlig nogle specielle kendetegn, så som små ridser som er opstået i forbindelse med transporten til og fra lager og messeudstillingerne.
Kan I give disse massagestole et godt hjem, så lover vi at give Jer et rigtig flot afslag i prisen som en stor tak.

Massagestol til spotpris

Næsten nye massagestole til spotpriser

Hvis du handler hurtigt, kan du lave en rigtig god handel på en massagestol. Vi har udstillingsmodeller af rigtig mange forskellige massagestole. De stole der har tydeligere tegn på ridser og skrammer vil du kunne få større afslag i prisen, helt op til 70%. De stole der står som nye og nærmest ikke har et eneste tegn på det er en udstillingsmodel vil du kunne få et afslag i prisen på 20%.
Derudover er der alle de massagestole imellem de to kategorier, hvor du kan få afslag i prisen på 30%, 40%, 50% og 60%.

 

Hvor gamle stole er vores udstillingsmodeller?

Alderen på de forskellige udstillingsmodeller varierer fra model til model. Vi har massagestole som er taget med på en messeudstilling 2-3 gange og som kun er er 3 uger gamle og så har vi også massagestole som er blevet brugt på udstillinger i op til maks. 2 år.

Men i dette tilfælde er det knap så meget alderen der afgør prisen, men derimod standen og udseendet på massagestolen. Du vil f.eks. derfor godt kunne få et højere afslag i prisen på en massagestol som kun er 5-6 uger gammel, hvis den vel og mærket har tydeligere tegn på ridser og skrammer sammenlignet med en massagestol der er 1 år gammel og stadigvæk nærmest står som ny.

 

Vi garanterer, at din kommende massagestol ikke vil koste dig yderligere

Handler du en massagestol fra os, garanterer vi at den er godt kørerende som minimum i de første 2 år uden yderligere omkostninger for dig.
Skulle der opstå problemer med massagestolen, sørger vores landsdækkende serviceafdeling for at give dig et visit og løse problemet. Du skal hverken tænke på reparations- eller transportudgifter, vi sørger for at komme hjem til dig og løse problemet på din adresse.

Dette gælder uanset om du har købt en ny, brugt eller udstillingsmodel. Du har 2 års reklamationsret på din massagestol uanset hvad.

 

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.

Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om modeller og priser:
Tlf.: 28 100 600