Overvejer du en ny seng?

Hvis du går med tanker om at din dobbeltseng trænger til en udskiftning, så er dette kampagnetilbud måske interessant for dig.
Du kan lige nu købe en komplet dobbeltseng (180x200) eller 2 enkeltmandssenge (90x200) til denne kampagnepris på kun 12.500 kr. 

Kampagnepris for en komplet seng

Vælg mellem Sleepcare eller Sleepcare VIB massagemadras

Når du benytter dig af denne kampagne, skal du tage stilling til om du ønsker 2 enkelte senge eller om det skal være en dobbeltseng. 
Dernæst skal du vælge mellem de 2 madras produkter. Begge madrasser er af memory foam, den ene har dog vibrationsmassage indbygget. 
Memory Foam madrasser er især gode for dem som har problemer med ryggen da den støtter op omkring rygsøjlen og det er derfor ikke det samme som at ligge på en blød skummadras.

Ønsker du en basebund i stedet for en sengeramme?

Mod en mindre merpris kan man vælge at udskifte sengerammen med basebund. Der er desuden også mulighed for mod en merpris at tilkøbe elevation eller et hovedgærde til sengen.

Del din betaling op med Santander

Hvis du overvejer en massagestol fra os, men det økonomiske ikke tillader det, så kan du vælge at dele din betaling op, i helt op til 60 måneder. Det er vel og mærket helt uden renter.
Du kan læse nærmere omkring vores rentefrie løsning her.

Der er også mulighed for at købe i dag og først betale om 6 måneder - og det er igen helt uden renter, dog med en oprettelsesgebyr på 1000 kr.


Kontakt os allerede i dag og hør nærmere:

Tlf.: 28 100 600