Effektiviser Jeres arbejdsplads

Er i også et firma, der benytter jer af massageordninger fra eksterne firmaer? Så må I også kende til de besværligheder der følger med sådan en aftale. Bare dét at finde et troværdigt firma der kan levere nogle dygtige massører med de rette uddannelser og erfaring kan være vanskeligt nok i forvejen. Når I så endelig har fundet den rette virksomhed, til at yde den service I ønsker, så skal der bookes tid. For at aftalen kommer i hus skal datoen og tidspunktet passe for begge parter.
Når det endelig lykkes og massøren ankommer til Jeres virksomhed, i tidsrummet fra kl. 08 til 16, kan medarbejderne se frem til en dejlig omgang massage. Men, kan massøren nå alle de 20 ansatte? Massøren bruger 45 minutter pr. person, hvilket vil sige at han/hun maks. ville kunne nå, at massere 10 ansatte.
Hvad så med de resterende 10 medarbejder, der endnu ikke har fået massage?

Det er her WeCare4u kommer ind i billedet – vi er Danmarks største leverandør af massagestole og vi kan levere massagestole til lige præcis Jeres behov.
Så kan I spørge Jer selv om hvorfor I skal investere i en massagestol, og svaret er egentlig meget simpel. For at effektivisere Jeres arbejdsplads. Med en massagestol skal der ikke længere koordineres med et eksternt firma omkring massageordninger. Jeres medarbejdere kan sætte sig i massagestolen, lige præcis når de har lyst, om det er fra morgenstunden af, i frokostpausen eller lige inden fyraften. Den største gevinst, udover glade medarbejdere, er den tid der bliver sparet på hver enkelt massage. En massagestol kan nå utroligt meget på 15 minutter og efter de 15 minutter i stolen kan medarbejderen vende tilbage til arbejdet.
Desuden vil den være tilgængelig for de ansatte, hver eneste dag, hele året rundt, modsat en massør der er der i meget tidsbegrænsede perioder, i løbet af et helt år.

Er I interesseret?

I kan som erhvervskunde købe en massagestol hos os eller leje en fra 599 kr. pr. mdr.
Som lejetager skal du ikke tænke på noget som helst. Vi kommer med massagestolen, vi installerer den, og giver Jer en instruktion over dens funktioner. Vi laver de service massagestolen kræver, uden at I skal betale noget som helst andet end jeres faste aftalte lejepris.

Vi kan også tilbyde Jeres virksomhed en prøveopsætning af en massagestol i 14 dage. Det eneste I skal gøre er at udfylde kontaktoplysninger her, og I vil blive kontaktet på førstkommende arbejdsdag.

I kan læse mere om aftalerne på vores hjemmeside her